Aanmelden - K.S.V. Fortissimo - 4e klasse zaterdagvoetbal

Via onderstaande link kunt u zich inschrijven bij KSV Fortissimo.

DIRECT AANMELDEN!

Het formulier wordt automatisch verzonden naar de ledenadministratie door het drukken op de "Meld je aan als lid" knop.
Onze ledenadministratie en/of groepscoördinator neemt z.s.m. contact met u op.

Nieuwe leden moeten aangemeld worden via bovenstaande link. Elke leeftijdsgroep heeft een eigen groepscoördinator. De aanmeldprocedure is als volgt:
  • De groepscoördinator bepaalt in welk team het aspirant-lid op proef kan meetrainen.
  • De technisch coördinator bepaalt in overleg met de trainer in welk team het aspirant-lid geplaatst kan worden.
  • De coördinator zorgt ervoor dat, na maximaal 2 proeftrainingen, het aspirant-lid ingeschreven wordt.
  • Zodra een aspirant-lid ingeschreven is kan hij/zij deelnemen aan officiële wedstrijden.
  •

Voor informatie over het lidmaatschap of het aanmelden, kunt u mailen naar onze coördinatoren:

Leeftijdsgroep Leeftijd E-mailadres
Meisjes en dames 13 jaar en ouder contact-dames@ksv-fortissimo.nl