Datum

7 april 2018 11:15

Accommodatie

Onbekend

Nadat de JO11-1 op 2e paasdag deel had genomen aan het sterktebezette Vedabikes toernooi, wat veel van het elftal had gevergd was Dts JO11-3 de volgende tegenstander in de competitie.

We wisten dat het wederom niet gemakkelijk zou worden tegen deze tegenstander omdat zij immers bovenaan staan.
Fortissimo was compleet,  Pelle was er gelukkig ook weer bij na 2 weken ziekte.
Er werd om 11.15 afgetrapt op een zonnig sportpark.

Het werd meteen duidelijk dat het een zware pot zou worden. Ondanks deze wetenschap speelde Fortissimo heel behoorlijk.
Bij DTS was het met name de aanvoerder die het niveau van het elftal bepaalde.
Hij was zowel verdedigend als aanvallend van enorme waarde.

Zowel DTS als Fortissimo schotelden de toeschouwers een paar mooie aanvallen voor.
DTS kwam desalniettemin op een 1-0 voorsprong. Niet lang daarna viel de 1-1 uit een hele mooie aanval knalde Levi de bal hoog in de touwen.

Toch kwam DTS op een 2-1 voorsprong, dit was tevens de ruststand.
In de 2e helft speelde Fortissimo nog steeds goed mee. Toch scoorde DTS in de 2e helft nog 3x.
Fortissimo had ook zeker nog zo zijn kansen, maar uiteindelijk was de eindstand 1-5.

Ondanks dit verlies was dit misschien wel onze beste wedstrijd tegen een sterke tegenstander.
Als we zo blijven spelen komen de punten vanzelf.

Op naar volgende week, dan is Stroe de tegenstander.