Vandaag moest de JO11-1 aantreden tegen DTS JO11-2.
Na een moeilijke 2e seizoenshelft qua resultaten, waarbij het kwartje vaak net de verkeerde kant op viel waren de jongens en dame enorm gemotiveerd om tegen DTS een goed resultaat te halen.
Voor de wedstrijd werden we getrakteerd op een mobiele koffie en thee kar.
De bestuurder hiervan werd opeens onze grote vriend??

Er werd om 10.30 afgetrapt op een fris sportpark Inschoten.
Fortissimo begon uitstekend met mooie combinaties.

Het spel golfde op en neer, DTS kwam op een 1-0 voorsprong door een goed schot.
Fortissimo deed desondanks niet onder en kwam op een verdiende 1-1 door een goed doelpunt van Benjamin na een goede aanval.
Toch kwam Fortissimo weer op achterstand doordat men even niet bij de les was.

Fortissimo kwam uiteindelijk op 2-2 vlak voor de rust, nadat Justin uit een hoekschop scoorde.
De hoekschop werd eerst niet gegeven omdat de scheidsrechter al voor de rust floot, maar gelukkig bedacht hij zich na protest van met name Erik?? die achter de goal stond.
2-2 was ook de ruststand.

In de 2e helft had Fortissimo wat geluk met 2x een bal op paal en lat.
Fortissimo had ook nog een paar gevaarlijke uitvallen, waarbij als de eindpass iets nauwkeuriger was geweest zeker 3x een speler vrij voor de keeper had gestaan en had kunnen scoren.

Naarmate de tijd verstreek werden wij als ouders ook steeds fanatieker.