Ruime nederlaag JO11-1 tegen Lunteren JO11-1

1 december 2018 10:30

Accommodatie

Onbekend

Fortissimo moest gisteren aantreden tegen de koploper Lunteren JO11-1.
Na het goede spel van vorige week tegen Otterlo werd er met vertrouwen naar deze wedstrijd toegeleefd.
Er werd om 10.30 afgetrapt onder redelijke publieke belangstelling.
Lunteren gad ons geanalyseerd want ze begonnen met 1 spits.

Fortissimo begon uitstekend aan de wedstrijd en had al snel een overwicht.
Jordy had al direct een goede schietkans maar de keeper redde helaas goed.
Het was met name in de 1e 10 minuten wachten op de 0-1 van Fortissimo.

De 0-1 kwam er uiteindelijk wat op dat moment dik verdiend was.
De maker was Guyon, die met een laag schot de keeper passeerde.
Daarna kreeg Fortissimo nog diverse kansen op 0-2 en 0-3.

Eigenlijk was er tot op dat moment geen vuiltje aan de lucht.
Al was het wel oppassen voor de eventuele uitbraken van Lunteren.

Uit het niets kwam Lunteren op 1-1 na 1 van die spaarzame uitbraken.
Niels probeerde het schot van de speler van Lunteren te keren maar helaas was de 1-1 een feit.

Na de gelijkmaker van Lunteren was Fortissimo het even helemaal kwijt.
Lunteren werd feller en Fortissimo leek aangeslagen.
Lunteren profiteerde optimaal door binnen 10 minuten de 2 en de 3-1 te maken.
Zonde want het zag er met name in het begin van de wedstrijd helemaal niet naar uit.

De 3-1 was tevens de rusttand.
Na de rust ging Fortissimo alles of niets spelen maar Lunteren was feller en speelde de ruimte die daardoor werd geboden heel slim uit.
Het werd dan ook 4-1 voor Lunteren. Daarna kreeg Fortissimo toch nog de kans om terug te komen tot 4-2, maar de keeper van Lunteren redde knap op een goed schot van Ozan na een mooie aanval.

Daarna kreeg met name Benjamin nog diverse kansen maar de bal wilde er niet in.
Uiteindelijk prikte Lunteren er nog 2 doelpunten bij waardoor de eindstand 6-1 werd. Naar mijn idee een te hoge uitslag maar wel een verdiende nederlaag. Het verschil in deze wedstrijd was dat Lunteren feller en slimmer was.

Deze wedstrijd was een leerzame wedstrijd. De uitdaging voor dit elftal is om het niveau van met name de eerste 15 minuten te gaan doortrekken naar een hele wedstrijd. Dit heeft met name te maken met concentratie.
Dit elftal heeft bewezen dat het goed kan voetballen dus ik heb daarin alle vertrouwen.

Volgende week spelen we de laatste wedstrijd tegen Advendo JO11-2 in de najaarscompetitie.