ONA bezorgt de JO11-1 eerste competitienederlaag

Accommodatie

Onbekend

Vandaag moest Fortissimo in Wageningen aantreden tegen ONA JO11-1.
Oftewel de nummer 1 tegen de nummer 2 van dit moment.
Een geduchte tegenstander, die wij de allereerste wedstrijd ook al waren tegengekomen.
Toen werd het 3-3

Er werd om 9.30 afgetrapt op het kunstgras onder heerlijke weersomstandigheden.
Vanaf de eerste minuut had ONA het betere van het spel.  Fortissimo leek een beetje gespannen voor deze wedstrijd.
Het verschil was dat ONA feller was dan Fortissimo. Dit resulteerde na ongeveer 10 minuten in een 1-0 achterstand na een goed schot van een speler van ONA.  Fortissimo kwam er sporadisch uit en kwam er heel af en toe uit met een goede aanval.

Maar de passing was dit keer op sommige momenten erg slordig.
Als het wel een keer goed ging dan kwam Fortissimo tot een aantal knappe aanvallen.

Toch kwam ONA op 2-0.
Vlak voor rust deed Ozan iets terug,  door met een bekeken schuiver in de hoek de 2-1 te maken.
Hierdoor leefde Fortissimo iets op en kwam er ook weer geloof terug.
Uiteindelijk werd 2-1 de ruststand.

Na de rust toch weer hetzelfde spelbeeld. ONA had een overwicht.
Dit resulteerde in 2 snelle goals van ONA. Het gev was dat het nu 4-1 was voor ONA.
Zowel ONA als Fortissimo kreeg nog een aantal mogelijkheden.
Uiteindelijk maakte ONA ook nog 5-1 na een hoog schot over Niels heen.

Niels keepte overigens een goede wedstrijd.
Heel knap was dat de koppies niet omlaag gingen.
Fortissimo knokte zich toch terug wat resulteerde in de 5-2 van Benjamin na een lage schuiver en een goede aanval.
Fortissimo ging beter voetballen en uit een hoekschop van Jordy werkte een speler van ONA de bal in eigen doel.
Hierdoor werd het 5-3.

Fortissimo kreeg nog mogelijkheden op 5-4 maar er werd niet meer gescoord.
5-3 was dus de eindstand.

Al met al gezien het wedstrijdbeeld een terechte nederlaag.
ONA was fysiek sterker in deze wedstrijd, sterker in de passing en feller.

Toch complimenten voor de wijze hoe ze toch terugkwamen in deze wedstrijd.
Door deze nederlaag is Fortissimo zijn koppositie kwijt.
Mijn advies is om niet te veel te kijken naar de ranglijst en gewoon van Wedstrijd naar wedstrijd te gaan.

Volgende week speelt Fortissimo vriendschappelijk  tegen Valleivogels omdat wij vrij zijn in de competitie.