Intakeformulier vrijwilligerswerk (nieuwe) leden - K.S.V. Fortissimo - 4e klasse zaterdagvoetbal

Intakeformulier vrijwilligerswerk (nieuwe) leden

Intakeformulier vrijwilligerswerk (nieuwe) leden
Dit formulier dient als intakeformulier voor (nieuwe) leden en de eventuele ouders/verzorgers.  Zij krijgen hierbij een toelichting over wat voetballen & vrijwilligerswerk bij KSV Fortissimo inhoud. Ook voor andere leden of niet-leden die mogelijk vrijwilliger willen worden kan dit formulier gebruikt worden.

Toelichting/ achtergrond: 
K.S.V. Fortissimo is op 10 augustus 1945 als katholieke vereniging opgericht door Pater Hooyschuur, die daarbij de historische woorden uitsprak: "De K.S.V. Fortissimo zal als katholieke vereniging altijd tegen de stroom in moeten zwemmen, maar dat geeft niets, dat moet een zalm ook en dat is een heel sterke visie". De vereniging kent in zijn oorsprong o.a. afdelingen voor de wandelsport, gymnastiek, voetbal, modelbouw (vliegtuigen) en volleybal.

Fortissimo drijft op de inzet van vrijwilligers, voetballers en niet voetballers.  Zonder inzet van vrijwilligers kan er geen voetbalplezier zijn voor bij Fortissimo. Iedere bijdrage aan vrijwilligerswerk, hoe klein dan ook, is belangrijk voor het op een gezonde wijze voortbestaan van onze vereniging. Fortissimo is een club voor en door leden. 

Het uitgangspunt daarbij is dat we het voetballen bij Fortissimo zoveel mogelijk voor iedereen toegankelijk maken en dat een ieder meewerkt om de nieuwe verenigingsidentiteit op de juiste wijze vorm te geven.  Sporten in teamverband is vooral samenwerken, niet alleen in het veld maar ook 
daarbuiten. Samen werken, samen Fortissimo opbouwen en samen succesvol zijn.
Door het maatschappelijk gegeven dat mensen steeds minder tijd hebben, zijn wij binnen Fortissimo genoodzaakt tot verbetering van het vrijwilligersbeleid.
Vandaar dat wij u op deze wijze benaderen, voor het opzetten van een database van onze spelende en niet spelende leden en ouders/ verzorgers van leden. Met uw gegevens wordt zorgvuldig omgegaan. 

Voor eventuele vragen of opmerkingen kan u terecht bij de vrijwilligerscommissie. 
E-mail: vrijwilligers@ksv-fortissimo.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!