K.S.V. Fortissimo - Vrijwilligersnieuws - K.S.V. Fortissimo - 4e klasse zaterdagvoetbal

K.S.V. Fortissimo - Vrijwilligersnieuws

Probleem vrijwilligersbeleid

28 oktober 12:15  Het vrijwilligersbeleid begint langzaamaan zijn eerste vruchten af te werpen. Menig lid heeft zich al geregistreerd in de vrijwilligersmodule op onze website. Nu vrijwilligerstaken ook steeds meer vervuld worden, kan het voetbal gewoon doorgang vinden. Iets waar we nadrukkelijk onze zorg over hadden en eigenlijk nog steeds hebben! meer »

Het inplannen van een vrijwillige bardienst

8 oktober 12:30  Het inplannen van bardiensten gaat in overleg met de planner van de bardiensten (Marianne van Weide). De behoefte aan extra mensen achter de bar boven de standaard bezetting is namelijk sterk wisselend. Het is afhankelijk van bijvoorbeeld het programma van de thuiswedstrijden en van de weersverwachting. meer »

Hoe meld ik me aan als vrijwilliger?

11 september 11:00  Met de start van het nieuwe seizoen gebeurt er altijd van alles op de voetbalclub. Met name rondom de trainingen en teamsamenstelling. Bij K.S.V. Fortissimo doen met ingang van dit seizoen ook een nieuwe website en verplicht vrijwilligerswerk hun intrede.meer »