K.S.V. Fortissimo - Vrijwilligersnieuws

Kerstbal: 11 december 2021

20 oktober 21:30  Met special act Toos en Roos!

Nieuwe trainingschema omtrent Corona

3 maart 13:30  De nieuwe trainingsschema's gaan vanaf vandaag in!meer »

Club Challenge!

24 februari 21:30  Wij, Maarten Heisen en Annita van Doorn, zijn initiatiefnemers van de Club Challenge en beide Olympiërs en fysiotherapeut. Als ex topsporters hebben we veel gezien van de sport in de wereld en weten we hoe uniek de structuur van sportverenigingen in Nederland is. We hebben begrepen dat veel sportverenigingen het zwaar hebben in deze corona periode. Daarnaast sporten mensen een stuk minder en worden ze automatisch minder fit (met verhoogde kans op blessures wanneer ze weer vol aan de slag gaan) Daar willen wij wat aan doen!meer »