K.S.V. Fortissimo - Vrijwilligersnieuws

Kerstbal: 11 december 2021

20 oktober 21:30  Met special act Toos en Roos!

25x gelezen

Nieuwe trainingschema omtrent Corona

3 maart 13:30  De nieuwe trainingsschema's gaan vanaf vandaag in!meer »


Club Challenge!

24 februari 21:30  Wij, Maarten Heisen en Annita van Doorn, zijn initiatiefnemers van de Club Challenge en beide Olympiërs en fysiotherapeut. Als ex topsporters hebben we veel gezien van de sport in de wereld en weten we hoe uniek de structuur van sportverenigingen in Nederland is. We hebben begrepen dat veel sportverenigingen het zwaar hebben in deze corona periode. Daarnaast sporten mensen een stuk minder en worden ze automatisch minder fit (met verhoogde kans op blessures wanneer ze weer vol aan de slag gaan) Daar willen wij wat aan doen!meer »

308x gelezen

Algemene ledenvergadering uitgesteld!

11 november 20:00  Vanwege de voortdurende beperkende maatregelen omtrent het Covid-19 virus is het helaas niet mogelijk om op het gebruikelijke tijdstip de algemene ledenvergadering te houden.meer »

288x gelezen

Corona draaiboek

11 november 20:00  Door de vrijwilligers van de technische commissie en coördinatoren is voor de jeugd tot en met 17 jaar een corona programma opgezet dat inmiddels van start gegaan is. De reacties daarop zijn erg leuk om te lezen en de inspanningen worden enorm positief ontvangen door spelers en ouders. Wij willen daarom onze waardering en dank uitspreken voor alle inspanningen die geleverd zijn door alle betrokkenen.meer »

340x gelezen

Vacature Verzorger(ster) KSV Fortissimo Dames 1

22 september 15:30  Voor de dames van Fortissimo 1 zijn wij op zoek naar een verzorger/ster. Fortissimo is een gezellige 4de klasse zaterdag voetbalvereniging gevestigd te Ede.meer »

582x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!