Corona draaiboek

11 november 2020 20:00

Door de vrijwilligers van de technische commissie en coördinatoren is voor de jeugd tot en met 17 jaar een corona programma opgezet dat inmiddels van start gegaan is. De reacties daarop zijn erg leuk om te lezen en de inspanningen worden enorm positief ontvangen door spelers en ouders. Wij willen daarom onze waardering en dank uitspreken voor alle inspanningen die geleverd zijn door alle betrokkenen.

Er is inmiddels ook een draaiboek voor de leeftijdscategorie 18 jaar en ouder. Deze week is daarmee gestart maar vanwege de aangescherpte regelgeving om het Covid-19 virus in te dammen is dat tijdelijk een halt toegeroepen. Binnen de beperkingen die er gelden is de trainingssessie goed verlopen en positief ontvangen door de spelers en trainers.

Tot de volgende persconferentie is het helaas niet mogelijk om een aangepast programma voor 18 jaar en ouder neer te zetten. Wij hopen dat op de persconferentie, die op 17 november gepland staat, de teugels weer wat gevierd worden en ook deze groep weer met het aangepaste programma kan starten.

Laten we hopen dat het aantal besmettingen snel afneemt zodat we weer echt kunnen gaan trainen. Het enige wat wij als club daaraan kunnen bijdragen is de maatregelen te accepteren en handhaven. Laten we dat dus ook doen. Des te eerder is het achter de rug. Even doorbijten!!

Met sportieve groet,

Het bestuur