Gezocht cameraman/vrouw voor filmen van wedstrijden Fortissimo 1.

9 augustus 2020 8:00

Voor de thuiswedstrijden van Fortissimo 1 ben ik opzoek naar jeugdleden die tegen een kleine vergoeding thuiswedstrijden van Fortissimo 1 willen filmen. Dat kunnen beker- competitie of oefenwedstrijden zijn. Per thuiswedstrijd zal worden bepaald of er wel of niet gefilmd dient te worden.

Voor een camera op statief wordt gezorgd. Je heoft de camera slechts te bedienen vanaf de stellage die naast het hoofdveld staat.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Paul Bremer, tel.nr. 0615689423 of paul@bremercoenen.nl