K.S.V. Fortissimo - Sponsornieuws

Fortissimo JO15-1 bedankt sponsoren!

23 oktober 15:30  Het voetbalseizoen is al in volle gang en Fortissimo JO15-1 is lekker op dreef. Met 12 punten staan ze stipt op nr. 1 in de competitie en zijn ze ook nog eens door in de beker 👏🏼 Ondanks dat de eerste seizoenshelft al even bezig is, wil de JO15-1 nog graag de sponsoren bedanken.meer »

Nieuwe trainingschema omtrent Corona

3 maart 13:30  De nieuwe trainingsschema's gaan vanaf vandaag in!meer »

Club Challenge!