K.S.V. Fortissimo - Sponsornieuws

Fortissimo JO15-1 bedankt sponsoren!

23 oktober 15:30  Het voetbalseizoen is al in volle gang en Fortissimo JO15-1 is lekker op dreef. Met 12 punten staan ze stipt op nr. 1 in de competitie en zijn ze ook nog eens door in de beker 👏🏼 Ondanks dat de eerste seizoenshelft al even bezig is, wil de JO15-1 nog graag de sponsoren bedanken.meer »

31x gelezen

Nieuwe trainingschema omtrent Corona

3 maart 13:30  De nieuwe trainingsschema's gaan vanaf vandaag in!meer »


Club Challenge!

24 februari 21:30  Wij, Maarten Heisen en Annita van Doorn, zijn initiatiefnemers van de Club Challenge en beide Olympiërs en fysiotherapeut. Als ex topsporters hebben we veel gezien van de sport in de wereld en weten we hoe uniek de structuur van sportverenigingen in Nederland is. We hebben begrepen dat veel sportverenigingen het zwaar hebben in deze corona periode. Daarnaast sporten mensen een stuk minder en worden ze automatisch minder fit (met verhoogde kans op blessures wanneer ze weer vol aan de slag gaan) Daar willen wij wat aan doen!meer »

308x gelezen

VACATURE Supply Chain Logistic Services Employee

27 oktober 8:15  Heb jij passie voor logistiek en ben je graag een spil tussen klant en organisatie? Dan is Supply Chain Logistic Services Employee een goede stap in de textielsector.meer »

745x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!