JO13-1 boekt ruime overwinning in en tegen Barneveld JO13-1

Datum

19 september 2020 10:15

Accommodatie

Onbekend

Na een goede voorbereiding met 2 overwinningen in de beker werd er vandaag om 10.15 in en tegen Barneveld afgetrapt.

Dit werd gedaan onder een heerlijk zonnetje.

Fortissimo begon scherp aan de wedstrijd en Barneveld werd dan ook direct teruggedrongen.

Met goed veldspel werd Barneveld regelmatig onder druk gezet.

Na ongeveer 10 minuten brak Senn goed door op rechts en met een geplaatst schot rechts in de hoek bracht hij Fortissimo op een verdiende voorsprong.

Fortissimo bleef drukken en de 2-0 kon dan ook niet uitblijven.

Benjamin maakte de 2-0 door een bal die werd gekopt op de lat naar ik meen Jorrit goed in te tikken.

Dat vierde hij met een heuse backflip waarvan ondergetekende een 10 zou geven.

Hans van Zetten zou zeggen " EN HIJ STAAT."

Sporadisch kwam Barneveld voor de goal.

Uit 1 van de weinige uitvallen redde Arnoud knap op een geplaatst schot in de hoek.

2-0 was de ruststand.

In de 2e helft kwam Barneveld meer voor de goal. Fortissimo nam het te gemakkelijk op en Barneveld kwam dan ook terug tot 2-1.

Het spel werd slordiger.

Heel even werd het spannend of de gelijkmaker zou vallen maar gelukkig viel de 3-1.

Naar ik meen kwam Benjamin goed door op rechts en gaf een goede voorzet die Senn dus goed afronde en zijn 2e doelpunt daardoor maakte.

Nu was de overwinning bijna een feit. Jorrit maakte met een prachtig afstandsschot de 4-1.

Jordy had de 5-1 op zijn schoen maar zijn prachtige geplaatst schot in de hoek ging er binnenkant paal weer uit.